Rails Girls Cluj-Napoca, ediția a IV-a | Raport

Pe 21 – 22 octombrie 2016 a avut loc a patra ediţie a workshop-ului Rails Girls Cluj, un workshop în cadrul inițiativei Rails Girls, o mișcare globală care are ca scop crearea unui domeniu mai accesibil femeilor.

Mișcarea Rails Girls a luat naștere în Finlanda și a devenit o comunitate globală non-profit bazată integral pe implicarea voluntară a organizatorilor şi mentorilor. În cadrul mișcării Rails Girls Cluj, acesta a fost cel de-al patrulea eveniment organizat.

La această ediţie au participat 26 de fete dornice să cunoască tainele unui limbaj nou de programare şi 13 coachi care le-au îndrumat pe tot parcursul evenimentului.

Evenimentul Rails Girls Cluj este un pas către crearea unei comunități de programatori începători interesați de o direcție de dezvoltare profesională în domeniul IT sau pur și simplu de a dobândi cunoștințe în acest sens care le-ar putea fi utile în domenii conexe. Aceștia vor putea participa și în viitor la workshop-uri și întâlniri pentru aprofundarea cunoștințelor dobândite.

Mai jos, dar și pe contul nostru SlideShare (urmărește-ne aici: www.slideshare.net/Segmente) este disponibil, începând de azi, raportul Rails Girls Cluj-Napoca, ediția a VI-a, octombrie 2016. Mulțumim!

Posted in Projects and tagged , , , .