DEV net.work

 Când? 

3 NOIEMBRIE, 18:00-20:00
4 NOIEMBRIE, 09:30-18:00
 Unde? 

Cluj-Napoca


 SPONSOR GOLD 
Contactează-ne pentru a deveni Sponsor GOLD!
inbox@segmente.ro

 SPONSOR SILVER 
Contactează-ne pentru a deveni Sponsor SILVER!
inbox@segmente.ro
 

Servus!

Te invităm la DEV5 net.work (ediția 5-a), un workshop de 2 zile urmat de o perioadă de coaching prin email si instant messenger, unde vei învăța să construiești un site folosind limbajul de marcare HTML și foile de stiluri CSS!

La fel ca și edițiile anterioare, ne vom axa pe dezvoltarea acelora care vor să-și fundamenteze bazele teoretice printr-un mod practic de învățare.

Toți absolvenții workshop-ului vor primi diplome de absolvire!

**Condiție pentru a fi absolvent: să fii prezent la workshop în datele de 3 și 4 noiembrie și să prezinți proiectul final.

Această ediție este dedicată începătorilor.

Participarea la acest workshop este gratuită!


Project Manager: Florina Mois, florina.mois@segmente.ro

Moderator eveniment: Florina Mois

Coaches: TBD


Programul DEV5 net.work:

3 noiembrie, vineri
orele 18:00 – 20:00
Prima zi de workshop. Vom seta așteptările, vom instala softurile necesare și vă vom prezenta metodologia de învățare și de lucru.
4 noiembrie, sâmbătă, orele 09:30 – 18:00 A doua zi de workshop. Vom petrece toată ziua învâțând să codăm în HTML&CSS (și vom începe proiecte personale). Bineînțeles am inclus și o pauză de prânz de 90 minute. O să vă placă și vă așteptăm cu mici provocări!
5 noiembrie-15 noiembrie În această perioadă va avea loc coaching-ul prin email și instant messenger. Fiecare participant va lucra individual și va decide cât timp dorește să investească în dezvoltarea sa, iar timpul de lucru va fi flexibil.
19 noiembrie, duminică,
ora 23:59
Participanții își vor termina proiectele individuale, și vor trimite conform acestui termen-limită (care poate suferi modificări în funcție de dorința participanților) proiectele personale finalizate prin e-mail pentru ca acestea să fie evaluate.
19 noiembrie-22 noiembrie Trainerii vor evalua proiectele trimise conform unei grile prestabilite și pe care participanții o vor cunoaște. Punctajul necesar obținerii Diplomei de Absolvire DEV net.work este 60/100.
22 noiembrie Rezultatele vor fi publicate pe blogul Segmente și pe pagina FB Segmente, iar Diplomele de Absolvire vor fi trimise fiecărui participant în parte. Vor exista și alte recompense!

Atenție! Prezența fizică este mandatorie în zilele 3 și 4 noiembrie, celelalte activități fiind desfășurate individual, în funcție de disponibilitatea fiecăruia, nefiind necesară prezența. Programul poate suferi mici modificări.

Înscrieri pe pagina evenimentului, pe facebook-ul Segmente!


Parteneri ONG