DEV net.work

Servus!

Te invităm la DEV9 net.work (ediția a IX-a), un workshop de o zi urmat de o perioadă de coaching prin email și instant messenger, unde vei învăța să construiești un site folosind limbajul de marcare HTML și foile de stiluri CSS!

La fel ca și edițiile anterioare, ne vom axa pe dezvoltarea acelora care vor să-și fundamenteze bazele teoretice printr-un mod practic de învățare.

Toți absolvenții workshop-ului vor primi diplome de absolvire!

**Condiție pentru a fi absolvent: să fii prezent la workshop în ziua de 14 decembrie și să prezinți proiectul final la care să obții minim 60 de puncte.

Această ediție este dedicată începătorilor.

Participarea la acest workshop este gratuită!


Project Manager: Ada Tămaș, ada.tamas@segmente.ro

Moderator eveniment: Ada Tămaș, Tudor Moldovan

Coaches: Adrian Dialog și Petre Lucuț


Programul DEV8 net.work:

14 decembrie, sâmbătă, orele 09:30 – 18:00  Vom petrece toată ziua învâțând să codăm în HTML&CSS (și vom începe proiecte personale). Bineînțeles am inclus și o pauză de prânz de 90 minute. O să vă placă și vă așteptăm cu mici provocări!
16 decembrie-5 ianuarie În această perioadă va avea loc coaching-ul prin email și instant messenger. Fiecare participant va lucra individual și va decide cât timp dorește să investească în dezvoltarea sa, iar timpul de lucru va fi flexibil.
5 ianuarie,
ora 23:59
Participanții își vor termina proiectele individuale, și vor trimite conform acestui termen-limită (care poate suferi modificări în funcție de dorința participanților) proiectele personale finalizate prin e-mail pentru ca acestea să fie evaluate.
6 -10 ianuarie Trainerii vor evalua proiectele trimise conform unei grile prestabilite și pe care participanții o vor cunoaște. Punctajul necesar obținerii Diplomei de Absolvire DEV net.work este 60/100.
11 ianuarie Rezultatele vor fi publicate pe blogul Segmente și pe pagina FB Segmente, iar Diplomele de Absolvire vor fi trimise fiecărui participant în parte. Vor exista și alte recompense!

Atenție! Prezența fizică este mandatorie în ziua de 14 decembrie, celelalte activități fiind desfășurate individual, în funcție de disponibilitatea fiecăruia, nefiind necesară prezența. Programul poate suferi mici modificări.

Urmărește-ne pe facebook-ul Segmente!