For the moment, this page is available only in Romanian. For more info, please contact us.

Programe de training pentru ONG-uri

Leadership Activation I
  • Leadership Activation I este un program de training dezvoltat de către Organizația Segmente care urmărește să dezvolte tinerii proaspăt ajunși în pozițiile de conducere ale organizațiilor nonguvernamentale (NGO) și care vor coordona o organizație, un departament sau o echipă de voluntari. Prin participarea la acest program, participanții se vor familiariza cu noțiunile de suprafață ale leadership-ului și managementului, vor aprofunda stiluri de conducere și tipologii de lideri - respectiv se vor identifica pe ei însăși. Totodată, participanții vor avea parte de simulări care îi va ajuta să motiveze, delege, controleze și soluționeze eventualele conflicte ale voluntarilor.
  • Recomandat pentru: Liderii organizațiilor neguvernamentale, non-profit (Președinți, Vicepreședinți, Manageri de departament, Manageri de proiecte)
  • Traineri: Florin VANCEA, Larisa MANCI
  • Durată: 6 ore
Leadership Activation II
  • Leadership Activation II este un program de training dezvoltat de către Organizația Segmente care presupune continuarea programului Leadership Activation I. Dacă în prima parte (I), participanții au parcurs doar noțiunile de suprafață ale leadership-ului și managementului, în această parte ei vor aprofunda tehnici de soluționare ale conflictelor de durată, motivarea pe termen lung a membrilor, coaching-ul voluntarilor în vederea formării de noi lideri și vor deține informații practice despre Leadership Situațional.
  • Recomandat pentru: Liderii organizațiilor neguvernamentale, non-profit (Președinți, Vicepreședinți, Manageri de departament, Manageri de proiecte), care au parcurs programul Leadership Activation I.
  • Trainer: Florin VANCEA
  • Durată: 8 ore (cu pauză de prânz)
Seminarul de CV

Disponibil în curând 🙂

FundRaisingPedia

Disponibil în curând 🙂

Planifică training

Precizează aici numărul participanților, perioada și tot ce consideri relevant pentru planificarea trainingului!