DEV3 net.wok, HTML&CSS | Raport

Suntem bucuroși să vă anunțăm că începând de azi, pe contul nostru SlideShare (urmărește-ne aici: www.slideshare.net/Segmente), este disponibil raportul celei de-a treia ediții DEV net.work, HTML&CSS, desfășurat în 28-29 octombrie 2016.

Mulțumiri membrilor organizatori, tuturor celor care au aplicat, participanților, trainer-ilor Silviu MERCAN, Andrei JICMON, Iulian COVACI și Andrei KOVARI pentru coaching și Partenerilor noștri: Simerdo Software, RATIO și UBB/FSEGA.

Notorietatea conceptului DEV este în continuă creștere, astfel încât la finalul perioadei de înscriere au fost completate 80 formulare, dintre care au fost selectate 35, criteriul de diferențiere fiind motivația doritorilor de a participa la workshop.

Particularitățile aceastei ediții sunt: un număr mult mai mare de participanți; un număr dublat de traineri, fiecare participant a beneficiat de hosting gratiuit pentru a putea exersa practic și online noțiunile teoretice a programului și pentru o un mai ușor follw-up a peroadei de coaching online.

În urma evenimentului și a coachingului, participanții DEV3 net.work au realizat proiecte a căror punctaje sunt deja disponibile pe pagina de Blog a site-ului segmente.ro. Toți participanții care au prezentat o formă finală a proiectului individual au fost declarați absolvenți ai Dev3 net.work și au primit o Diplomă de Absolvire, respectiv deținătorii locurilor I, II și III au primit din partea partenerului nostru, Simerdo Software, hosting gratuit timp de un an de zile.

Ne bucurăm de progresul înregistrat de DEV net.work!

Rămâneți cu ochii pe noi, în curând o să apară detalii despre DEV4!

Posted in Projects and tagged , , , , , .