Tu pe ce scrii? Scrie un blog!

Hello there!

Organizația Segmente crește, se dezvoltă și îți aduce Blog Activation Days, un proiect care susține bloggerii aspiranți. Programul te ajută la crearea, scrierea, mentenanța, marketizarea și promovarea blogului tău because if you are going to do it, do it right! 🙂

HOW?

Printr-un program non-formal care include 4 zile de workshop-uri, urmate de 14 zile de coaching. Trainerii, Florin Vancea și Irina Buruiană, te vor ajuta să construiești un blog complet și te vor îndruma de la detaliile tehnice până la conținut și chiar branduirea blogului tău. Totodată, vei avea la dispoziție toate materialele și informațiile discutate, astfel încât să nu te preocupe luarea de notițe, ci dezvoltarea blogului tău! În plus, pe durata workshop-urilor, mai mulți bloggeri îți vor împărtăși ”their field experience”, ceea ce te va ajuta la crearea unei strategii pe termen lung pentru blogul tău, și chiar la crearea unui brand personal sau organizațional.

Pentru a participa la programul Blog Activation Days vei alege unul din cele 3 pachete: Student, Standard și Platinum. Pachetele Student si Standard sunt pachete de bază, care includ 1 blog construit de tine sub îndrumarea trainerilor, instalarea unui template cu designul ales și plugin-urile de care ai nevoie, un super cadou – 1 an hosting gratuit + 1 adresă de email de forma contact@blogultau.com.

Participanților care au deja cunoștințe în blogging le recomandăm pachetul Platinum, care conține în plus față de pachetele Student și Standard un domeniu .ro/.com, consultanță în branding pe durata celor 14 zile de coaching, monitorizarea traficului prin serviciul Google Analytics + luarea unor decizii în urma statisticilor și 4 mese (prânz) în zilele de workshop.

WHEN?
28 iulie – 31 iulie 2016

WHERE?
Cluj-Napoca, în incinta FSEGA (Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor – Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60).

Poți aplica începând de azi până în 10 iulie 2016. What are you waiting for? Scrie un blog!
Toate detaliile aici: www.blogactivationdays.segmente.ro

Posted in Projects and tagged , , , .