DEV2 net.work, HTML&CSS | Raport

Dragi cititori,

Pe contul nostru SlideShare (urmărește-ne aici: www.slideshare.net/Segmente) este disponibil începând de azi raportul celei de-a doua ediții DEV net.work, HTML&CSS, desfășurat în 27-28 mai 2016.

Multumiri membrilor organizatori, tuturor celor au aplicat, participanților, lui Pavel Mititel pentru coaching și Partenerilor noștri: RATIO și UBB/FSEGA.

Notorietatea conceptului DEV a crescut din nou după prima ediție, astfel încât la finalul perioadei de înscriere au fost completate 89 formulare, dintre care au fost selectate 25, criteriul de diferențiere fiind motivația doritorilor de a participa la workshop.

În ceea ce privește desfășurarea evenimentului feedback-ul a fost mai bun decât la prima ediție, iar perioada de coaching de 15 zile a prezentat un mare interes. O parte dintre participanți, mulțumiți fiind de Segmente și de acest eveniment au dorit să devină membrii ai Organizației Segmente!

În urma evenimentului și a coachingului, participanții DEV2 net.work au realizat proiecte pe care le-au trimis pentru a fi evaluate, conform unor criterii prestabilite. Participanții a căror proiecte vor avea punctajul mai mare de 60 (din 100) vor deveni Absolvenți DEV net.work și vor primi Diploma de

Absolvire, respectiv primii 3 clasați vor beneficia de participare gratuită la toate evenimentele marca Segmente din 2016, Cluj-Napoca. Rămâneți cu ochii pe blogul nostru căci în această săptămână vom publica punctajele obținute!

Ne bucurăm că DEV net.work a evoluat, revenim în septembrie/octombrie cu informații despre DEV3!

Posted in Projects and tagged , , , , , .