DEV1 net.work, HTML&CSS | Raport

Dragi cititori,

Pe contul nostru SlideShare (urmărește-ne aici: www.slideshare.net/Segmente) este disponibil începând de azi raportul primei ediții DEV net.work, HTML&CSS, desfășurat în 22-23 aprilie 2016.

Multumiri membrilor organizatori, tuturor celor au aplicat, participanților, lui Pavel Mititel pentru coaching și Partenerilor noștri: RATIO și UBB/FSEGA.

Popularitatea acestui proiect a fost peste așteptările noastre, la finalul perioadei de înscriere fiind completate 159 de formulare, dintre care au fost selectate 20, criteriul diferențial fiind motivația doritorilor de a participa la workshop.

În ceea ce privește desfășurarea evenimentului, atât organizatorii, cât și participanți au prezentat un feedback pozitiv, fiecare exprimându-și dorința de continuitate, tocmai din acest motiv, SEGMENTE deschide o nouă sesiune de înscrieri la DEV2 net.work în data de 16 Mai 2016, o sesiune îmbunătățită a DEV1 net.work. DEV2 promite un număr mai mare de participanți – estimăm 45, plus un set de surprize.

În urma evenimentului și a coachingului pe email ce a durat 10 zile, participanții DEV1 net.work au realizat proiecte pe care le-au trimis pentru a fi evaluate, conform unor criterii prestabilite. Participanții a căror proiecte vor avea punctajul mai mare de 60 (din 100) vor deveni Absolvenți DEV net.work și vor primi Diploma de Absolvire, respectiv primii 3 clasați vor beneficia de participare gratuită la toate evenimentele marca Segmente din 2016, Cluj-Napoca. Rămâneți cu ochii pe blogul nostru căci în această săptămână vom publica punctajele obținute!

Poze din prima zi a evenimentului aici, iar din a doua zi, aici!

Ne bucurăm că DEV net.work a fost atât de îmbrățișat de voi și ne pregătim deja pentru edițiile următoare!

Cei care veți citi raportul veți afla când va fi a doua ediție (DEV2 net.work)! 🙂

Posted in Projects and tagged , , , .