DEV net.work

 Când? 

28 OCT, 18:00-20:00
29 OCT, 09:30-18:00
 Unde? 

Cluj-Napoca


 SPONSOR GOLD 
Contactează-ne pentru a deveni Sponsor!
inbox@segmente.ro

 SPONSOR SILVER 
Contactează-ne pentru a deveni Sponsor!

Servus!

Te invităm la DEV3 net.work (ediția 3-a), un workshop de 2 zile urmat de o perioadă de coaching prin email si instant messenger, unde vei învăța să construiești un site folosind limbajul de marcare HTML și foile de stiluri CSS!

În plus față de edițiile anterioare, fiecare participant va primi, timp de o lună, hosting gratuit din partea Simerdo Software și oportunitatea de a lucra online în timpul worshopului.

În urma evaluării finale, se va oferi 1 an hosting gratuit din partea Simerdo Software participanților care vor obține 100 puncte!

Participarea la acest workshop este gratuită!

Programul DEV3 net.work:

 

28 octombrie, vineri,
orele 18:00 - 20:00
Prima zi de workshop. Vom seta așteptările, vom instala softurile necesare și vă vom prezenta metodologia de învățare și de lucru.
29 octombrie, sâmbătă, orele 09:30 - 18:00 A doua zi de workshop. Vom petrece toată ziua învâțând să codăm în HTML&CSS (și vom începe proiecte personale). Bineînțeles am inclus și o pauză de prânz de 90 minute. O să vă placă și vă așteptăm cu mici provocări!
29 octombrie -
8 noiembrie
În această perioadă va avea loc coaching-ul prin email și instant messenger. Fiecare participant va lucra individual și va decide cât timp dorește să investească în dezvoltarea sa, iar timpul de lucru va fi flexibil.
7 noiembrie, Luni,
ora 23:59
Participanții își vor termina proiectele individuale, și vor trimite conform acestui termen-limită (care poate suferi modificări în funcție de dorința participanților) proiectele personale finalizate prin e-mail pentru ca acestea să fie evaluate.
8 noiembrie -
12 noiembrie
Trainerii vor evalua proiectele trimise conform unei grile prestabilite și pe care participanții o vor cunoaște. Punctajul necesar obținerii Diplomei de Absolvire DEV net.work este 60/100.
12 noiembrie Rezultatele vor fi publicate pe blogul Segmente și pe pagina FB Segmente, iar Diplomele de Absolvire vor fi trimise fiecărui participant în parte. Vor exista și alte recompense!

Atenție! Prezența fizică este mandatorie în zilele 28 si 29 octombrie, celelalte activități fiind desfășurate individual, în funcție de disponibilitatea fiecăruia, nefiind necesară prezența. Programul poate suferi mici modificări.


PARTENERI
RATIOSimerdo


Înscrieri pe pagina evenimentului, pe facebook-ul Segmente!